Tag med PATA til foredrag med DR’s kendte, internationale korrespondent og P1 vært Steffen Gram i Århus.
Hvordan står det til med den verden, vi lever i? Hør Steffen Gram tage temperaturen på tværs af det globale landkort.
Putin har invaderet Ukraine. Krigen har ændret Europa og det globale landkort generelt. Samtidig stiller krigen os over for nye udfordringer: Hvordan står det f.eks. til med verdens demokratier?
Fødevarekriser og energikriser fylder sendefladen. For ikke at tale om Klimakrisen. Der er faretruende konflikter mellem USA og Kina. Og så er der bare ét år til det næste amerikanske valg.

Uge efter uge arbejder Steffen Gram og hans redaktion på DR’s P1 på at skabe perspektiver og sammenhæng i verdens udvikling. Nu har PATA skaffet billetter til et foredrag, og vi har derfor mulighed for at se ham live!

Om Steffen Gram
Steffen Gram blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og Berlingske Tidendes udlandsredaktion i 1974. I 1976 kom han til DR, hvor han har været siden, dog med en kort afstikker til Det Fri Aktuelt, hvor han var udlandsredaktør i 1988. I DR begyndte han som Asien-reporter, var USA-korrespondent 1983-1987, journalist ved udlandsredaktionen 1988-1990, korrespondent i Moskva 1990-1994 og fra 1996 redaktør og senere vært for udenrigsmagasinet Horisont. I perioden 2005-2013 var han atter DR's korrespondent i USA, og siden har han været vært på programmet Verden ifølge Gram på DR P1. Sideløbende anvendes han flittigt som udenrigspolitisk ekspert/korrespondent i DR øvrige nyhedsudsendelser.

MØDESTED
Da arrangementet ikke er eksklusivt booket af PATA, mødes vi hos i kantinen hos Billetkontoret, Ny Banegårdsgade 55, 1. sal, 8000 Aarhus kl 17.30 til en let stående forplejning, hygge samt udlevering af billetter. Herefter går vi sammen til foredragssalen på Dokk1. Vi forventer at være færdige ca. kl. 21.00.

Tilmeld dig her

BEMÆRK
Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 48 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.