HVAD FÅR JEG UD AF ET PATA MEDLEMSKAB?

I løbet af året afholder PATA ca. 16-18 arrangementer i Jylland og København, som kan spænde fra workshop, diverse spændende og inspirerende foredrag til sociale netværksarrangementer og paneldebatter om emner der vedkommer den danske rejsebranche – der er har også været plads til sjov og hygge. Se fremtidige og tidligere arrangementer her.

PATA Danmark er kort sagt stedet, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og møde nye og gamle kolleger på tværs af branchen.

FIRMA MEDLEM – Inspirer dine medarbejdere

Med et firmamedlemsskab kan alle virksomhedens ansatte deltage i PATA Danmarks arrangementer i hele landet. Dog kan der på enkelte events være begrænset deltagerantal pr. bureau. Et firma medlemskab koster kr. 2.500,- årligt. Har I flere kontorer i Danmark, er der 50 % rabat på efterfølgende adresser.
Via PATA Danmark har I som virksomhed mulighed for at få tilsendt data og statistisk materiale på de øvrige PATA lande. Derudover er det muligt, gennem hovedorganisationen, at få adgang til kontakter til potentielle forretningsforbindelser i rejsebranchen.

  • Privat medlemskab koster årligt kr. 300
  • Firma medlemskab koster årligt kr. 2.500 *
  • Internationalt medlemskab koster årligt kr. 2.500

*Har I flere kontorer i Danmark, er der 50 % rabat på efterfølgende adresser.

MELD DIG IND HER

Indmeldelse
Sender

DET SIGER VORES MEDLEMMER?

Sarah-Lee Grindsted – Rejsekonsulent, VIA Egencia: ”Jeg har valgt at være medlem af PATA grundet diverse arrangementer, samt mulighed for at møde kollegaer fra andre bureauer og derved skabe et større netværk. Samtidig vil jeg også gerne støtte op omkring, at PATA laver arrangementer her i Jylland, da det er rigtig hyggeligt at mødes til disse og man får nogle gode oplevelser ud af dette.”

Per Storm – Sales Supervisor, Risskov Travel Partner: ”Vi nyder især PATA’s initiativer til at vi møder vores leverandører fra både øst og vest. Det er uformelle aftener med en hyggelig stemning, og god tid til en snak med nuværende og fremtidige leverandører og kontakter. Og så er det naturligvis også en oplagt mulighed til en sludder med kollegaer og konkurrenter i branchen. Flot arbejde PATA!”

Lonni Gulliksen – Managing Director, CCMG: ”Vi er primært medlem af PATA, da vi arbejder en del i Østen og har behov for opdateringer i dette område. Netværket er heller ikke til at komme udenom, og vi deltager jævnligt i PATA’s  arrangementer.”

Peter Nielsen – Production Director, Stjernegaard Rejser: ”Hos Stjernegaard Rejser er vi glade for vores medlemskab af PATA. Det er en forening med et højt fagligt niveau og meget inspirerende arrangementer. Her knyttes kontakter, der deles erfaringer, og vi får en opdatering på, hvordan det går i branchen. Det er altid hyggeligt og givtigt at deltage i et PATA-arrangement!”

Lars Møller Pedersen – Rejsekonsulent, BCD Travel: “Jeg er medlem af PATA af 3 årsager. Det er først og fremmest en unik mulighed for at møde repræsentanter fra forskellige dele af rejsebranchen under uformelle former. Så er det er oplagt sted at netværke og møde kolleger og konkurrenter fra branchen og så er det med til at få flere ansatte i provinsen til at komme ud af busken og deltage i arrangementerne”