Hvad får jeg ud af et medlemskab af PATA Danmark?

I løbet af året afholder PATA ca. 12-16 arrangementer i Jylland og København, som spænder fra workshops, diverse spændende og inspirerende foredrag til sociale netværksarrangementer og paneldebatter om emner der vedkommer den danske rejsebranche. 

PATA Danmark er kort sagt stedet, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og møde nye og gamle kolleger på tværs af branchen.

Se fremtidige og tidligere arrangementer her

PATA Danmark er kort sagt stedet, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk, lære noget nyt og møde nye og gamle kolleger på tværs af branchen.

FIRMA MEDLEM – Inspirer dine medarbejdere
Med et firmamedlemsskab kan alle virksomhedens ansatte deltage i PATA Danmarks arrangementer i hele landet. Dog kan der på enkelte events være begrænset deltagerantal pr. bureau. Et firma medlemskab koster kr. 2.500,- årligt. Har I flere kontorer i Danmark, er der 50 % rabat på efterfølgende adresser.
Via PATA Danmark har I som virksomhed mulighed for at få tilsendt data og statistisk materiale på de øvrige PATA lande. Derudover er det muligt, gennem hovedorganisationen, at få adgang til kontakter til potentielle forretningsforbindelser i rejsebranchen samt deltage i diverse messer.

PRIVAT MEDLEM – Er dit firma ikke medlem
Er du beskæftiget indenfor turisme eller har anden fast beskæftigelse i rejsebranchen, kan du blive medlem af PATA. Der kangives dispensation, såfremt et medlem er mellem eller uden job i maks. 1 år.

KONTINGENTER
Privat medlemskab koster årligt kr. 300,-
Firma medlemskab koster årligt kr. 2.500,- *
Internationalt medlemskab koster årligt kr. 2.500,-

*Har I flere kontorer i Danmark, er der 50 % rabat på efterfølgende adresser.