Claus Bille

Claus Bille

Formand

Salgschef for Sunhotels i Danmark samt Kina (hhv. 2007/2011), og før det 11 år i udlandet på forskellige destinationer rundt omkring i verden. En del af PATAs bestyrelse siden begyndelsen af 2015. Udover dag til dag arbejdet i selve bestyrelsen, er jeg en fast del af PATAs fremragende Worldwide Workshop som udstiller. Med min omfangsrige baggrund i rejsebranchen er det en stor fornøjelse, at kunne bidrage til den daglige udvikling i PATAs bestyrelse og være en del af processen med, at drive PATA videre mod nye højder samt fokusere på, at samle rejsebranchen på tværs af alle aktører.

Henriette Lauritsen

Henriette Lauritsen

Næstformand + Pata Vest

Jeg har været ansat i Billund Lufthavns marketing afdeling siden 2008 og arbejder til daglig sammen med bl.a. flyselskaber, turistorganisationer og tour operatører om at forøge antallet af både inbound og outbound passagerer til og fra Vest Danmark. Har været medlem af PATAs bestyrelse siden 2015 som PATA Vest repræsentant.

Flemming Handberg

Flemming Handberg

Bestyrelsesmedlem og Sekretær

Min rejse ind i rejsebranchen begyndte hos CWT i 1988, og sidenhen har jeg været hele turen rundt indenfor økonomi, IT, organisation, ledelse, salg- produktion af rejser og meget mere – og i snart sagt alle typer af rejsebureauer. I de seneste mange år har det været produktion og salg af Europarejser med ekstra fokus på Italien. I 2018 startede jeg rejsebureauet Stay Local sammen med 2 andre, der er fokuseret på primært rejser til Italien. Sideløbende er jeg travel tech konsulent med speciale i business travel, og går til hånde i rejsebranchen hvor behovet er. 

Derudover administrerer jeg PATA Denmarks Sekretariat og er også arrangør af, og ansvarlig for, vores årlige Worldwide Workshop i Aarhus og København.

Jens Juliussen

Jens Juliussen

Bestyrelsesmedlem

Jens er Travel Trade & Marketing Director & partner i det nordiske repræsentationsbureau Related, som har kontorer i bl.a. Aarhus/Danmark og Stockholm/Sverige. Jens har mere end 35 års erfaring inden for stort set alle aspekter af ledelse i den nordiske og internationale rejsebranche: Strategi, indkøb, salg, forhandling, logistik, optimering og projektstyring.

Jens har boet og arbejdet i udlandet i mange år, blandt andet i USA, UK (London), Spanien, Portugal, Italien og Grækenland. Han begyndte sin karriere i Spies i 1985, og har siden arbejdet for blandt andet Scandinavian Leisure Group, My Travel, Thomas Cook Northern Europe (NLTG) samt Tour Partner Group (Incoming). Jens bor i Täby lige udenfor Stockholm sammen med sin familie, og sætter stor pris på god mad, vin, rejser - og stort set al slags musik i høretelefonerne.

Pakpon Nuangsen

Pakpon Nuangsen

Bestyrelsesmedlem

Account Manager for Leisure Sales samt websales og marketing hos Thai Airways. Startede i 1998 i økonomiafdeling og har siden haft mulighed for at flytte rundt i forskellige afdelinger, som bonus afdeling, reservationen, ticketing, IT ansvarlig. Jeg har været med til PATA’s Worldwide Workshop i en del år og har deltaget i de spændende aktiviteter, som PATA har arrangeret, hvorfor jeg håber, at jeg med min bagage kan være med til at gøre PATA 2.1 endnu mere spændende.

Tina Toft

Tina Toft

Bestyrelsesmedlem

Jeg er sådan en lille idégenerator med et højt energiniveau og et medfødt projektleder-gen. Det er derfor superfedt atter at være en del af PATAs bestyrelse, og jeg glæder mig til at være med til at skabe en masse spændende, sjove, lærerige og interessante arrangementer for alle vores gode medlemmer. 
Jeg har været i rejsebranchen siden 1996 og har haft mange forskellige jobs hos forskellige bureauer igennem årene; guide, rejsekonsulent, redaktør og SoMe Manager. I dag er jeg ansat hos Nyhavn Rejser som Rejse Koordinator – et job som jeg elsker!

Mie Josephine Johnbeck Wilson

Mie Josephine Johnbeck Wilson

Bestyrelsesmedlem
Lonni Gulliksen

Lonni Gulliksen

Suppleant

CEO i CCMG, der er et MICE - Meetings, Incentives, Congress and Events Agency fra 2002. Vi arbejder primært med corporate clients (grupper fra 10 - 1.000) worldwide. Jeg har været i branchen en del år og bla. arbejdet som rejseleder i en årrække under mine uddannelser. Jeg er italiensk/engelsk korrespondent, har en Mini MBA og er uddannet klassisk arkæolog, samt merkonom i turisme, men fandt hurtig ud af hvad jeg bedst kunne bruge mine kompetancer til. Jeg er sikker på, at jeg med min mangeårige erfaringer inden for MICE kan bidrage til at skabe flere spændende arrangementer i PATA.

Dorthe

Dorthe Vestergaard Vessel

Tilknyttet Pata Vest

Head of Customer Relations hos Travel Collective, som er et mindre gruppe-rejsebureau med kontor i Smilets By Aarhus. Jeg sidder i Travel Collectives ”backoffice” og hjælper feks kunderne med at finde aktiviteter på destinationerne, har styr på de mange detaljer og nyder at være med til at følge sagerne helt til dørs. Jeg har et meget bredt kendskab til rejsebranchen generelt gennem mine 24 år hos Billetkontoret. Jeg var med til at starte PATA Vest op i 2014, og synes det er sjovt at få lov til at samle den jyske rejsebranche til forskellige arrangementer og møde en masse ”gamle” og ”nye” ansigter fra vores spændende netværk.

Christian Zacho

Christian Zacho

Tilknyttet Pata Vest

Christian Zacho, Sales Manager ved Zleep Hotels. Medlem af arrangementsudvalget i PATA.

B-2-B og Agent Sales for de 14 danske Zleep hoteller. Bred erfaring fra den danske rejsebranche bl.a. ved forskellige rejsebureauer, SAS, Avis, Lufthansa Group og DFDS. Var med til at starte PATA aktiviteterne i det jyske tilbage i 2014.