Claus Bille

Claus Bille

Formand

Salgschef for Sunhotels i Danmark samt Kina (hhv. 2007/2011), og før det 11 år i udlandet på forskellige destinationer rundt omkring i verden. En del af PATAs bestyrelse siden begyndelsen af 2015. Udover dag til dag arbejdet i selve bestyrelsen, er jeg en fast del af PATAs fremragende Worldwide Workshop som udstiller. Med min omfangsrige baggrund i rejsebranchen er det en stor fornøjelse, at kunne bidrage til den daglige udvikling i PATAs bestyrelse og være en del af processen med, at drive PATA videre mod nye højder samt fokusere på, at samle rejsebranchen på tværs af alle aktører.

Henriette Lauritsen

Henriette Lauritsen

Næstformand + Pata Vest

Jeg har været ansat i Billund Lufthavns marketing afdeling siden 2008 og arbejder til daglig sammen med bl.a. flyselskaber, turistorganisationer og tour operatører om at forøge antallet af både inbound og outbound passagerer til og fra Vest Danmark. Har været medlem af PATAs bestyrelse siden 2015 som PATA Vest repræsentant.

Flemming Handberg

Flemming Handberg

Bestyrelsesmedlem og Sekretær

Min rejse ind i rejsebranchen begyndte hos CWT i 1988, og sidenhen har jeg været hele turen rundt indenfor økonomi, IT, organisation, ledelse, salg- produktion af rejser og meget mere – og i snart sagt alle typer af rejsebureauer. I de seneste mange år har det været produktion og salg af Europarejser med ekstra fokus på Italien. I 2018 startede jeg rejsebureauet Stay Local sammen med 2 andre, der er fokuseret på primært rejser til Italien. Sideløbende er jeg travel tech konsulent med speciale i business travel, og går til hånde i rejsebranchen hvor behovet er. 

Derudover administrerer jeg PATA Denmarks Sekretariat og er også arrangør af, og ansvarlig for, vores årlige Worldwide Workshop i Aarhus og København.

Jens Juliussen

Jens Juliussen

Bestyrelsesmedlem

Travel Trade & Marketing Direktør i repræsentationsbureauet Related med kontorer i bl.a. Aarhus og Stockholm. Har mangeårig bred erfaring fra den internationale og nordiske rejsebranche fra flere sider af bordet, bl.a. som Head of Product Development hos Thomas Cook gennem mange år, Head of Production hos Tour Partner Group (Incoming) samt boet og arbejdet en lang række år i mange verdensdele for Spies, MyTravel og Scandinavian Leisure Group. Jeg har tidligere deltaget i PATA’s workshops og ser frem til at kunne bidrage med at gøre disse, og øvrige arrangementer og events endnu mere relevante for vores medlemmer og kunder.  

Micky Macerias

Micky Macerias

Bestyrelsesmedlem

Jeg har en solid erhvervserfaring fra oplevelsesøkonomi, og har opnået kernekompetencer indenfor turisme salg for både leisure og corporate travel. Jeg bidrager med et stærkt kundefokus, et stort service-gen og et stort socialt engagement. Jeg motiveres af at have mange jern i ilden og følger mine projekter fra planlægning til eksekvering.

Pakpon Nuangsen

Pakpon Nuangsen

Medlem

Account Manager for Leisure Sales samt websales og marketing hos Thai Airways. Startede i 1998 i økonomiafdeling og har siden haft mulighed for at flytte rundt i forskellige afdelinger, som bonus afdeling, reservationen, ticketing, IT ansvarlig. Jeg har været med til PATA’s Worldwide Workshop i en del år og har deltaget i de spændende aktiviteter, som PATA har arrangeret, hvorfor jeg håber, at jeg med min bagage kan være med til at gøre PATA 2.1 endnu mere spændende.

Claus Vestergaard

Claus Vestergaard

Suppleant

Til daglig er jeg Global Account Director hos Radisson Hotel Group, hvor jeg har været siden 2010. Jeg har over 15 års erfaring inden business travel, M&E og TMC delen af branchen, og også PATA har jeg en del erfaring med. Har været både suppleant, bestyrelsesmedlem og fra 2016-2020 var jeg formand for PATA Danmark. Jeg valgte efterfølgende at træde et skridt tilbage, men kunne ikke undvære foreningen og bestyrelsen og er nu igen tilbage i en suppleant rolle. Jeg glæder mig til fortsat mange gode arrangementer og oplevelser i Danmarks største netværk for rejsebranchen

Dorte Vestergaard Vessel

Dorte Vestergaard Vessel

Tilknyttet Pata Vest

Account Manager hos Billetkontoret. Jeg har været hos Billetkontoret siden 2000, og sidder på vores kontor i Smilets By Aarhus, hvor jeg bl.a. hjælper vores kunder med dagligdagens udfordringer inkl. kontakten til flyselskaberne, samt hjælper nye kunder i gang. Jeg har været med til, at starte PATA Vest op, og synes det er sjovt at få lov til at samle den jyske rejsebranche til forskellige arrangementer og møde en masse ”gamle” og ”nye” ansigter fra vores spændende netværk.

Christian Zacho

Christian Zacho

Tilknyttet Pata Vest

Christian Zacho, Partnership Manager DFDS. Medlem af arrangementsudvalget i PATA. Partnership ansvarlig for DFDS passagerruter på det tyske og vestdanske marked. Bred erfaring fra den danske rejsebranche bl.a. ved forskellige rejsebureauer, SAS, Avis og senest ved og Lufthansa Group. Var med til at starte PATA aktiviteterne i det jyske tilbage i 2014.