PATA Danmark springer ud i kokkekunstens verden og bringer jer for en aften tilbage i skolekøkkenet, hvor den står på spændende thailandsk cuisine.

Mange af jer har rejst i Thailand, eller måske blot taget turen rundt om hjørnet til den lokale thai restaurant - men denne aften lærer vi mere om køkkenet, der bygger på friske råvarer, meget smagfulde ingredienser og ikke mindst et eksotisk væld af forskellige dufte.
Aftenen begynder med en lille servering af thai snacks, mens vi bliver beriget med et kort oplæg om Thailand og landets forunderlige mad.

Med den rette baggrundsviden i rygsækken kaster vi os herefter ud i den thailandske kogekunst og i hold, sørger vi for at kreere interessante og velsmagende retter, som vi efterfølgende kan nyde i hyggeligt fællesskab.

Dato: Onsdag den 19. april kl. 17.45 til ca. 21.30
Sted: Læssoegade Skole - Skolekøkken - Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C

Tilmeld dig her

BEMÆRK
Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 48 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.