PATA Surprise

 I PATA nyder vi at arrangere Events for alle vores medlemmer. 
 
Vores årligt tilbagevendende PATA Surprise er altid sjovt at planlægge, fordi det er lidt anderledes – netop grundet overraskelsesaspektet. I ved jo reelt ikke hvad I melder jer til – men det ved vi, og derfor tør vi også godt sige at I roligt kan melde jer til årets event, som i år har et lettere maritimt skær… ! 
 
Vores gode venner hos Emirates har været så gavmilde at sponsere aftenen, som primært vil foregå udendørs. Vi satser på fuld sol, men husk alligevel at tænk ud fra den gode gamle devise ”Der er ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning” 😉
 
Tilmeldingen er åben nu, og vi tænker ikke du skal vente for længe med at melde dig til, da der med garanti bliver rift om pladserne.
 
Vi glæder os til sammen med Emirates at overraske jer igen – det skal nok blive både sjovt og hyggeligt 😊 

TID & STED
Onsdag den 19. juni 2024 kl. 17.00 - 21.00
Mødested: Islands Brygge

Tilmeld dig her

BEMÆRK
Meget begrænset antal deltagere pr. bureau. Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 24 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.