PATA SOMMERHYGGE MED SJOV OG GRILL I HAVEN
Torsdag d. 18. august 2022 kl. 17.00 til 21.00
Sammen med en god håndfuld sommerglade sponsorer inviterer PATA for 2. gang til sommerhygge.
Sidste år var vi ikke så heldige med vejret, men havde alligevel en fantastisk aften. I år har vi udover en lækker grill buffet med bl.a. helstegt pattegris, bestilt godt vejr :-)

SJOV I HAVEN
Konceptet er enkelt. Alle deltagere opdeles i hold, de rhos vores gode sponsorer skal dyste i forskellige sjove konkurrencer - og alle kan deltage.

HYGGE I HAVEN
Efter vi har besøgt sponsorerne , er det tid til at sætte tænderne i en saftig helstegt pattegris, grillede vegetar- og kyllingepølser, brød, 2 slags kartofler og salater. Naturligvis er der fadøl. vin og vand dertil. Der følger 2 drikkevarer med i arrangementet, men baren en åben til 20.45.

STED
Bellahøjgård, Bellahøjvej 20, Brønshøj. Bus 2A fra Hovedbanen eller Rådhuspladsen kører til Rødkildevej, hvorfra der er 10 min. gang på friske ben. Der er gratis parkering.

PROGRAM
17.00-17.30: Velkomst
17.30-17.40: Opdeling i hold
17.45-19.00: Holdene dyster ved 6 forskellige sponsorer, der har forberedt sjove konkurrencer
19.00-21.00: Grill, hygge og kåring af vinderholdet

Vi serverer helstegt pattegris, grillede vegetar- og kyllingepølser, brød, 2 slags kartofler og salater. Desuden fadøl, vin og vand.
(I tilfælde af regn spiser vi indenfor)

Tilmelding her

BEMÆRK
Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 48 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.