PATA CHARITY

I 2018 støttede vi 4Ocean, hvis formål er at reducere plastisk affald i verdenshavene, og det er selvfølgelig noget, vi berejste medlemmer i PATA har set på egen hånd – så det var et oplagt valg for at sparke dette initiativ i gang. Da 4Ocean ikke tog imod direkte donationer, støttede vi dem ved at købe genbrugsarmbånd, som mange af jer fik glæde af.

For 2019 vil vi lade jer medlemmer bestemme og komme med gode idéer til, hvem eller hvad vi skal donere pengene til. Send dit forslag til Sekretariatet på pata@pata.dk, så vil vi i bestyrelsen kigge alle jeres gode input igennem og udvælge 3 emner, der så kommer til afstemning på PATA DK’s Facebookside. Vi glæder os til at se jeres forslag.

Deadline er mandag d. 01. august 2019

INDSEND DIT CHARITY FORSLAG

MIN PATA HJERTESAG

PATA Danmark har vedtaget at støtte personlige hjertesager, der på en eller anden vis har karakter af at være bæredygtig og ansvarlig udvikling af turisme, beskyttelse af natur og miljø, kulturbevarelse, oplysning og undervisning eller lignende af projekter i PATA-regionen, som består af Nordamerika, Asien, Pacific og Europa.

Så har du som PATA Danmark medlem en sag eller et projekt du brænder for at besøge eller deltage i arbejdet med, kan du søge om midler til delvis betaling af en rejse til ”Min PATA Hjertesag”.

Som udgangspunkt kan der søges om max kr. 20.000 i støtte til fly, hotel, udflugter (alle bilag skal sendes til og godkendes af PATA Sekretariatet). En motiveret ansøgning sendes til PATA Danmark Sekretariatet på pata@pata.dk og evalueres af bestyrelsen kvartalsvis. Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af selve ’Min PATA Hjertesag’, budget, tidsramme samt begrundelse for, hvorfor netop du og din ’Min PATA Hjertesag’ skal støttes af PATA Danmark.

Ved udvælgelse lægges der vægt på at selve ’Min PATA Hjertesag’ er et gennemarbejdet projekt, der støtter ovenstående beskrevne områder, samt at du som ansøger kan bevidne bred forståelse for projektet og dets betydning.

Er du den heldige modtager af støtte til ”Min PATA Hjertesag” forventes det, at PATA Danmark modtager billeder og tekst til brug på pata.dk, Facebook samt LinkedIn. Derudover skal du afholde et 10 minutters indlæg i forbindelse med et PATA arrangement, så vores medlemmer får størst mulig indsigt i projektet.

PATA Danmark giver støtte til én ”Min PATA Hjertesag” årligt. Den udvalgte støttes ydermere med kr. 5.000 af PATA Danmark. Beløbet doneres direkte til det pågældende projekt.

INDSEND “DIT PATA HJERTESAG” FORSLAG