PATA (24OKT2016)

PATA FÅR NY HJEMMESIDE

Vi er stolte af her at kunne præsentere vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet på i de seneste måneder. Vi synes selv, resultatet er blevet flot og langt mere tidsvarende til det nye PATA 2.1, som vi bevæger os stærkt hen imod. Her kan I følge med i de seneste nyheder – både fra vores eget PATA Danmark, men også spændende nyheder fra PATA HQ eller de nordiske Chapters. Følg med i hvem der er medlemmer, priser på medlemskaber, sponsorater, nyhedsbreve oa. I kan også, ligesom på vores Facebook side, kunne følge med i kommende og tidligere arrangementer med fotos fra disse, og ikke mindst kan Ifølge med live på vores Facebook side.

 

PATA (24OKT2016)

SPÆNDENDE PANELDEBAT I VENTE

Vi har inviteret Momondo, Travelport og Google på besøg d. 30. november, og med moderator Niels Elmark, vil de komme med et bud på om det klassiske rejsebureau stadig eksisterer 2020 – med en teknologi der udvikler sig hurtigere end nogensinde, og i en branche der ser sine distributionsformer blive udfordret af både interne og eksterne spillere. Hold øje med arrangement kalenderen.

PATA (24OKT2016)

NYT FRA PATA.ORG

Vidste du, at man på www.pata.org kan finde en masse nyttig information? Her findes alt lige fra internationale medlemslister, information om forskellige events og newsletters til publikationer fra PATA Store, statistikker via PATAmPower og Chapter informationer.