Åh fedt mand – Tough Crowd! Blev der svaret på ærkekøbenhavnsk, da PATA rakte ud til manden bag hitprogrammet ´Mads til grænsen´på TV2 Zulu, og et foredrag med den vilde eventyrer blev booket. 

Mads G’Dahl er nok bedst kendt blandt den yngre del af rejsebranchen, men intet desto mindre er hans vilde ”rejse-røver-historier” for alle – selv de mest velberejse i branchen.     
I foredraget tager Mads os med på sine rejser til de mest fordomsfyldte steder i verden og til områder, som de fleste af os kun læser om, og som de færreste af os har besøgt. Mads har nemlig altid rejst til verdens yderpunkter med et nysgerrigt sind og med det formål at nedbryde fordomme og lade os forstå, at så længe vi rejser med åbent sind og stor respekt for lokalbefolkningen og kulturen, så kan man færdes de fleste steder. 
Foredraget er superunderholdende, inspirerende og ikke mindst, så sætter det endnu mere gang i rejselysten blandt alle i publikum.

Som Mads selv forklarer: "Det vildeste ved mine rejser er måden jeg fortæller dem på. I Congo og Palæstina elsker forældre også deres børn og sætter pris på tryghed, ligesom alle os her i frikadelle Danmark. Distancen og forskellene mellem os som mennesker er smallere end vi tror, og tit er vores verdensbillede dannet ud fra mediernes til tider mudrede genfortællinger. For de eneste der i virkelig ved, hvor grænsen ligger, er dem som har krydset den."

Efter foredraget så er PATA vært for en portion biksemad samt 2 stk. drikkevarer

Vi glæder os til at blive inspireret med jer. 

DATO: 27. februar 2024
STED: Next House Copenhagen, Bernstorffsgade 27, DK-1577 København
TID: 17.30-21.00 

Tilmeld dig arrangementet her.

BEMÆRK
Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 48 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.