Khat, Kaos & Kalashnikov hos Røde Kors

Med afsæt i PATA’s sponsorat i 2022 til Røde Kors arbejde i Ukraine på kr. 25.000,- følger vi op med et spændende og lærerigt event i samarbejde med Røde Kors.
Aftenen byder på et unikt indblik i Røde Kors’ arbejde for at gøre en forskel i en udfordrende verden efterfulgt af et interessant foredrag med fotografen og eventyren Jan Tvernø.

STED: Røde Kors Frivillighus, Blegdamsvej 27, 2100 København
DATO/TID: Tirsdag den 16. maj kl. 17.00-20.00

PROGRAM
17.00-17.30 Velkommen og netværk
17.30-18.00 Røde Kors foredrag
18.00-18.15 Pause
18.15-19.15 Foredraget Khat, kaos & Kalashnikov
19.15-20.00 Mad og Mingle

SPONSOR
Eventet er venligst sponseret af Inca Tours, der i forbindelse med arrangementet har sponseret DKK 5.000,- til Røde Kors. Inca Tours er consolidator og udsteder flybilletter og booker grupper til rejsebureauer i Danmark og Sverige.

OM FOREDRAGET MED JAN TVERNØ
Khat, kaos & Kalashnikov - turist på kanten:
Rundrejse i Sydsudan, strandferie i Somalia og Urbexing i Aleppo pryder ikke rejsebureauernes glitrede kataloger og UM´s rejsevejledning er klar - bliv væk. Det er farligt! Jan Tvernø tager os med til lande med slyngelstatsprædikat og fortæller i ord og billeder om bizarre rejseoplevelser, og ikke mindst om de mennesker han møder som turist på kanten af civilisationen. Jan har oplevet mere end de fleste på sine rejser, men uanset hvor han kommer hjem fra, så er konklusionen klar……!

Tilmeld dig her


BEMÆRK
Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 48 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.