Med et spændende og medrivende foredrag af Anders Kofoed sætter PATA fokus på naturen og dyrelivet. Det gør vi i de mest fantastiske og meget passende rammer på Den Blå Planet. Udover foredrag får du tid til at opleve Nordeuropas største akvarium med tusindvis af dyr og syv mio. liter vand.

OM FOREDRAGET
Foredraget består af lige dele alvor, læring, sjov og fascination. Natur- og dyreoplevelser er en stor del af rejselivet og vores branche. Uanset hvilken del af branchen man repræsenterer, kan vi ikke undlade at forholde os til naturbevarelse og dyrebeskyttelse. En solferie er ikke interessant, hvis stranden og havet er forurenet og fyldt med plastik affald, og en dykkerferie er alt andet lige mere fascinerende blandt levende koraller og masser af fisk. Det er svært af formidle Big 5 safari rejser, hvis der kun er 3 overlevende arter tilbage. Der er nok at forholde sig til og vi har alle en interesse i at bevare og beskytte naturen og dyrelivet.

På Anders Kofoeds hjemmeside skriver han:
“Når alt kommer til alt vil vi kun passe på det, vi elsker. Vi vil kun elske det, vi forstår. Vi vil kun forstå det, som vi har lært”

I anden halvdel af foredraget tager Anders fat om nogle af de mange sjove og underlige myter om dyr som f.eks. “En svane kan brække din arm” Her er der lagt op til grin og en masse aha oplevelser.

OM ANDERS KOFOED
Anders er kendt fra diverse TV og radio udsendelser og fast naturformidler på “GoMorgen Danmark” på TV2. Hans viden, engagement og smittende begejstring når han fortæller om vores forunderlige natur og alverdens fascinerede dyr, henleder tankerne på legendariske David Attenborough.

TID & STED
Mandag den 29. april 2019 på Den Blå Planet, Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup (350 meter fra Kastrup Metro)

PROGRAM
17.00 – 18.30: Ankomst og egen tid til at udforske Den Blå Planet
18.30 – 19.15: Foredrag med Anders Kofoed (hvordan står det til derude)
19.15 – 19.45: Sandwich, drikkevarer og hygge
19.45 – 20.30: Foredrag med Anders Kofoed (sjove og underlige myter om dyr)
20.30 – 21.00: Egen tid til at udforske Den Blå Planet, der lukker kl. 21.00

SPONSOR

BILLEDER FRA ARRANGEMENTET