Kom i julehumør – vær med til PATA’s store online Julebanko
Onsdag 16. december fra kl. 17.00 til ca. kl. 19.00

Bankovært er Kenneth K fra DR P4s Musikquizzen. Vi har masser præmier, sidegevinster og et stærkt hold af omrejsende nisser, som kører ud i landet med julegodter.

Vi sender live fra suiten på Radisson Collection Royal Hotel i København. Du skal kigge med på Zoom på din PC, tablet eller mobil – og have nissehue på.

Vil du være med?

For at kunne deltage skal du gøre følgende:

  1. Tilmeld dig Julebanko
  2. Download Zoom til din PC, tablet eller mobil
  3. Alle vindere skal have nissehue på – ellers går præmien videre til en anden

Ekstra vinderchancer:

  1. Vil du vinde et besøg af en af vores julenisser, der kører ud med julegaver, skal du notere din adresse og mobilnummer på tilmeldingen. Adressen skal være det sted, hvor du opholder dig, mens vi spiller.
  2. Vil du være med i lodtrækningen om ekstra præmier, skal du poste et foto af din ”julestue” på PATA Denmark Chapters Facebook side samme dag inden kl. 17.00. Den bedste ”julestue” vinder en god præmie.
  3. Alle deltagere er automatisk med i lodtrækningen om dagens hovedpræmie, der trækkes til sidst, hvor vi stiller direkte om til sponsoren.

Sådan gør vi:

Ca. 7 dage før eventet vil du modtage 2 bankoplader samt information om download og login på Zoom. Vi sidder klar til at hjælpe mellem kl. 16.00 og 16.30.

Vi glæder os til at være virtuelt sammen med jer.

TILMELDING lukket