Der er i dag en Kina-faktor i alle de vigtigste globale trends. Uanset om det gælder klima, handel, rejser, sikkerhed, teknologi eller vores sundhed. Derfor er det vigtigere end nogen sinde at kigge mod øst og interessere sig for, hvad der foregår i verdens snart største økonomi. Det kan nemlig hjælpe os med at forstå, hvor verden er på vej hen og give os nyttig viden at navigere efter. Og specielt relevant er det at tage et kig på de trends, der er opstået i det ”post corona” miljø, som kineserne befinder sig i nu, hvis man skal forstå hvilke trends der er på vej til Europa.

PATA Danmark har derfor inviteret Kina eksperterne fra ”China Experience” til at dele ud af deres viden om de vigtige ”post corona” trends fra Kina, hvor COVID19 pandemien startede. Kinesernes rejsemønstre og købsadfærd efter corona kan have store betydning for prisen på vores traditionelle rejsemål som f.eks. Thailand.

Holdet bag ”China Experience” vil give konkret viden om de seneste rejsetrends, der kan påvirke din forretning, og inspirerende eksempler på hvordan kinesiske virksomheder har ændret deres forretningsmodel under krisen.