Som PATA medlem er stor sandsynligheden for, at du mere eller mindre er bidt af at rejse ud i verden og helt sikkert har hørt om De Berejstes Klub. Men hvordan er det lige, man bliver medlem, og hvad kan klubben gøre for dig. Det får vi meget mere indsigt i, når vi inviterer bestyrelsesmedlem i De Berejstes Klub, Tania Karpatschof indenfor til en berigende aften.

Vi får indblik i, hvilke kriterier der skal opfyldes for at blive medlem af De Berejstes Klub, hvordan medlemskabet opretholdes og hvilke fordele der er ved at være i et fællesskab af ligesindede med udlængsel.

Foruden en introduktion til klubben for både rejsegale og rejseglade mennesker, der har fundet et ligesindet fællesskab i det at rejse til ikke nødvendigvis helt så gængse turistmål rundt om i verden, hører vi om Tanias vej til De Berejstes Klub, og hvad hun har fået ud af fællesskabet.

Dato: Torsdag den 7. september 2023 kl. 17.30
Sted: Billetkontoret, Ny Banegårdsgade 55, 1. sal, 8000 Aarhus
Sponsor: Billetkontoret

Baggrund: Tania Karpatschof er blevet formet som rejsende tidligt i. Allerede som 5-årig var hun med sine forældre på en 2 måneders campingtur i 2CV gennem Rusland. Som 10-årig tog hun ud på egen hånd: Hun var frivillig i Zimbabwe i 3 måneder. Som 19-årig rejste hun Sydamerika rundt med rygsæk, og herefter blev det tid til uddannelse. Tania har en kandidat i international udvikling og har bl.a. været udstationeret i Mocambique, hvor hun underviste flygtningebørn under borgerkrigen samt boet i Nepal, hvor hun arbejdede for kvinders rettigheder for FN.

Invitationen kommer ud 1 måned før

BEMÆRK
Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 48 timer før arrangements begyndelse, uanset årsag, opkræves no show gebyr kr. 250,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA's nyhedsbreve.