SoMe – SoWhat?!

Sociale medier er det kun for specialiserede marketingsfolk med en lang uddannelse? – Nej slet ikke! Derfor har PATA inviteret Thomas Bigum til at agerer oversætter på denne for nogle måske lidt fjerne verden.

Thomas Bigum er nok det, man vil kalde ”social media specialist” og er super skarp til billedlige forklaringer, der gør det forståeligt for selv os, der ikke er så vante med de sociale medier, men gerne vil bruge dem lidt mere. Så er du nysgerrig på hvad Thomas Bigum mener, når han tegner en forklaring som ”Lidt mindre græsk tjener og lidt mere DJ”, skal du helt klart deltage i arrangementet.

I løbet af et par timer kommer Thomas Bigum ind på, hvordan man som rejsebureau og rejsebranche ansat kan få mest ud af LinkedIn, Facebook og Instagram – hvad virker, og hvorfor virker det?

Flere virksomheder har slået sig på social media-strategien ”Employee Advocacy”, men hvad det er, og hvordan man som ansat i rejsebranchen selv kan udnytte at være en aktiv spiller på de sociale medier på sin virksomheds vegne, vil Thomas Bigum ligeledes tage en snak med os om.

Aftenens sponsor: WakeUp Aarhus.

PROGRAM
17.30 Registrering og spisning
18.00 Oplæg og dialog med Thomas Bigum
20.00 tak for i aften

TID & STED
Torsdag den 19. september kl. 17.30. WakeUp Aarhus, M. P. Bruuns Gade 27, 8000 Aarhus C.

TILMELDING – ikke åben for tilmelding
Begrænset antal deltagere pr. bureau. Arrangementet er kun for PATA medlemmer. No show gebyr kr. 250,-.