Desværre måtte vi annullere vores festlige tur til Fary Lochan – men vi vil rigtig gerne se jer d. 12.juni alligevel, så vi håber I har tid og lyst til at komme til en omgang fredagshygge på Terrassen i Tivoli Friheden til en fyraftensøl.

Vi håber du har lyst til at tage dine kolleger under armen, tage sommertøjet på, og være med til at gøre det til en tiltrængt festlig aften for rejsebranchen.

Vi byder på lidt let mad og drikke og godt vejr (hvis det går helt galt med det sidste sørger vi for store parasoller).

DATO
Fredag den 12. juni 2020 kl. 17.00 – 21.00

STED
Terrassen, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

FORPLEJNING
Lidt let mad og 5 drinkskuponer. Yderligere drikkevarer kan købes i baren.

FORBEHOLD
Vi ved jo ikke 100 % endnu, om det bliver muligt, at vi må mødes så mange mennesker, så vi tager naturligvis forbehold for dette, når de nye retningslinjer kommer fra Regeringen.

Der vil være begrænset antal deltagere pr. bureau, men vi håber I vil være søde, at dele denne indbydelse med jeres kolleger, der ikke kan tjekke deres mail.

Vi glæder os til at se jer.

SPONSOR

TILMELDING (ikke åben for tilmelding endnu)
Tilmelding senest 08. juni 2020. Gebyr 350,-kr. pr. person ved afbud senest 24 timer før arrangement start eller no show.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA´s nyhedsbreve.