PATA Danmark bestræber sig på at være rejsebranchens førerende netværk. Vi har medlemmer fra leisure bureauer, hoteller, turistorganisationer, erhvervsbureauer og meget mere. Hele rejsebranchen er velkommen i PATA.

Hos PATA lægger vi vægt på både de faglige og sociale relationer. Vi afholder derfor alt fra Paneldebatter, Workshops, Fredagsbarer, Speaker Events og meget mere i hele landet. Læs mere under ”Arrangementer” og husk at følge PATA Danmark på Facebook – her kan du følge med i de seneste nyheder fra PATA og kommunikere med andre medlemmer.

I vores ”PATA 2.1” filosofi, som vi lancerede i starten af 2016, lægger vi ekstra vægt på fagligheden i branchen. Vi kommer til at fokusere på indholdet i mange af vores arrangementer og give vores medlemmer værktøjer/idéer/inspiration etc. med hjem. Ikke nødvendigvis kun med faglig relevans, men også noget man kan bruge privat. Meget mere info om dette følger når vi løfter sløret for 2017 programmet. Det er klart allerede i december, så man i god tid kan planlægge i forhold til hvilke arrangementer, man vil deltage på. Det ved vi er nødvendigt i en travl hverdag.  For at gøre det mest bekvemt er de fleste arrangementer lagt lige efter arbejdstid, og der indgår derfor en eller anden form for forplejning, fra en håndsandwich til en overdådig asiatisk buffet.

Husk – ”people do business with people they like”, så meld dig ind i PATA allerede i dag og udvid dit netværk i den danske rejsebranche

PATA er en forkortelse for Pacific Asia Travel Association og det inkluderer også Nord-, Mellem og Sydamerika. I PATA Danmark har vi også valgt at fokusere lidt bredere, så alle oversøiske rejsemål er i fokus.

Claus Vestergaard Pedersen

Formand, PATA Danmark