Formand
Formand
Claus Vestergaard
Radisson Hotel Group

Kom ind i PATA Danmarks bestyrelse som suppleant ved General-forsamlingen i 2013, blev alm. bestyrelsesmedlem i 2014. I februar 2016 blev jeg valgt som Formand for PATA’s aktiviteter i Danmark. Det har været en årrække med en masse spændende arrangementer og projekter, og jeg er stolt af at være formand i en forening med en masse kompetencer i bestyrelsen. Til daglig er jeg Nordisk Account Director, Meetings & Events hos Radisson Hotel Group. Tidligere har jeg været Sales Manager i samme kæde, og før det har jeg været 5 år i Egencia Danmark, som både rejsekonsulent og Supply Manager. Det har givet mig en god indsigt i hvordan branchen er skruet sammen på begge sider af bordet.

Næstformand & Sekretariatet
Næstformand & Sekretariatet
June Nielsen
InterTravel

Ingen ved, hvor længe jeg har været med i PATA Bestyrelsen, men et forsigtigt gæt er tæt på 25 år. Styrer PATA Denmarks Sekretariat og er også arrangør af og ansvarlig for vores årlige Worldwide Workshop i Jylland og København. Derudover er jeg direktør i InterTravel Rejsebureau, hvor jeg har været siden 1980, og fra 2004 overtog firmaet sammen med min gode kollega, Brian. Jeg har et stort kendskab til Fjerne Østen, USA og Mellemamerika, og et enormt netværk af kontakter i både den danske og internationale rejsebranche. Nyder at være med til at gøre en forskel i den danske rejsebranche.

Medlem
Medlem
Christian Bjerre
British Airways

Min karriere i rejsebranchen startede i 2006 som elev hos VIA Travel i Herning. Efter 3 år på heden rykkede jeg til CWT i Århus, hvor jeg sad som teamleder, og siden kom til CWT’s danske hovedkontor i Ørestaden, hvor jeg indtil august 2016 sad som Nordic Manager i Global Supplier Management. I september 2016 begyndte jeg hos British Airways og er Sales Manager men ansvar for corporate & trade sales i norden.
Relationer og netværk er afgørende i denne branche, hvad enten det handler om forretning, eller dine personlige muligheder for at begå dig i branchen. Jeg ser PATA som den oplagte forening til netop dette, hvor ansatte hos leisure, TMC og leverandører kan mødes om både faglige og sociale arrangementer.

Medlem
Medlem
Claus Bille
Sunhotels

Salgschef for Sunhotels i Danmark samt Kina (hhv. 2007/2011), og før det 11 år i udlandet på forskellige destinationer rundt omkring i verden. En del af PATAs bestyrelse siden begyndelsen af 2015. Udover dag til dag arbejdet i selve bestyrelsen, er jeg en fast del af PATAs fremragende Worldwide Workshop som udstiller. Med min omfangsrige baggrund i rejsebranchen er det en stor fornøjelse, at kunne bidrage til den daglige udvikling i PATAs bestyrelse og være en del af processen med, at drive PATA videre mod nye højder samt fokusere på, at samle rejsebranchen på tværs af alle aktører.

Medlem + Pata Vest
Medlem + Pata Vest
Henriette Lauritsen
Billund Lufthavn

Jeg har været ansat i Billund Lufthavns marketing afdeling siden 2008 og arbejder til daglig sammen med bl.a. flyselskaber, turistorganisationer og tour operatører om at forøge antallet af både inbound og outbound passagerer til og fra Vest Danmark. Har været medlem af PATAs bestyrelse siden 2015 som PATA Vest repræsentant.

Medlem
Medlem
Micky Macerias
Booking.com

Jeg har en solid erhvervserfaring fra oplevelsesøkonomi, og har opnået kernekompetencer indenfor turisme salg for både leisure og corporate travel. Jeg bidrager med et stærkt kundefokus, et stort service-gen og et stort socialt engagement. Jeg motiveres af at have mange jern i ilden og følger mine projekter fra planlægning til eksekvering.

Medlem
Medlem
Martin Schmidtsdorff
Atlantic Link

Sales Manager, Atlantic Link. I PATA bestyrelsen siden februar 2016 og sidder i medlems – og legatudvalget. Jeg har arbejdet i rejsebranchen i 30 år herunder DSB Rejsebureau, Cathay Pacific Airways, MyPlanet/MarcoPolo og Discover the World. Hos Atlantic Link arbejder jeg primært med Californien og andre amerikanske destinationer. Har rejst i 70+ lande og holder meget af Østen og USA.

Medlem
Medlem
Pakpon Nuangsen
Thai Airways

Account Manager for Leisure Sales samt websales og marketing hos Thai Airways. Startede i 1998 i økonomiafdeling og har siden haft mulighed for at flytte rundt i forskellige afdelinger, som bonus afdeling, reservationen, ticketing, IT ansvarlig. Jeg har været med til PATA’s Worldwide Workshop i en del år og har deltaget i de spændende aktiviteter, som PATA har arrangeret, hvorfor jeg håber, at jeg med min bagage kan være med til at gøre PATA 2.1 endnu mere spændende.

Pata Vest
Pata Vest
Dorte Vestergaard Vessel
Billetkontoret

Account Manager hos Billetkontoret. Jeg har været hos Billetkontoret siden 2000, og sidder på vores kontor i Smilets By Aarhus, hvor jeg bl.a. hjælper vores kunder med dagligdagens udfordringer inkl. kontakten til flyselskaberne, samt hjælper nye kunder i gang. Jeg har været med til, at starte PATA Vest op, og synes det er sjovt at få lov til at samle den jyske rejsebranche til forskellige arrangementer og møde en masse ”gamle” og ”nye” ansigter fra vores spændende netværk.

Pata Vest
Pata Vest
Christian Zacho
Lufthansa Group

Christian Zacho, Key Account Manager ved Lufthansa Group. Medlem af arrangementsudvalget i PATA Vest. Salgsansvarlig for selskaberne i Lufthansa Group; Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa & SWISS i Vestdanmark fra base i Jylland. Kontakt til firmakunder og rejsebureauer.”