Der er i dag en Kina-faktor i alle de vigtigste globale trends. Uanset om det gælder klima, handel, rejser, sikkerhed, teknologi eller vores sundhed. Derfor er det vigtigere end nogen sinde at kigge mod øst og interessere sig for, hvad der foregår i verdens snart største økonomi. Det kan nemlig hjælpe os med at forstå, hvor verden er på vej hen og give os nyttig viden at navigere efter. Og specielt relevant er det at tage et kig på de trends, der er opstået i det ”post corona” miljø, som kineserne befinder sig i nu, hvis man skal forstå hvilke trends der er på vej til Europa.

PATA Danmark har derfor inviteret Kina eksperterne fra ”China Experience” til at dele ud af deres viden om de vigtige ”post corona” trends fra Kina, hvor COVID19 pandemien startede. Kinesernes rejsemønstre og købsadfærd efter corona kan have store betydning for prisen på vores traditionelle rejsemål som f.eks. Thailand.

Holdet bag ”China Experience” vil give konkret viden om de seneste rejsetrends, der kan påvirke din forretning, og inspirerende eksempler på hvordan kinesiske virksomheder har ændret deres forretningsmodel under krisen.

AGENDA
17.00-17.30: Registrering
17.30-17.35: Velkomst af Claus Bille, formand PATA Danmark
17.35-18.45: Foredrag

Christina Boutrup er en erfaren erhvervsjournalist og tidligere Asien-korrespondent for Berlingske. Hun er i øjeblikket tilknyttet TV2 som Kina-analysator. Hun har lavet tv dokumentarer, skrevet bøger og er ofte taler og moderator ved både danske og internationale konferencer.Desuden arbejder hun for at bygge bro mellem Europa og Kina og er en del af Advisory Board for ThinkChina.dk, en tænketank hos Københavns Universitet.

1) Kina efter Corona og Kinas nye rolle i verden af journalist, forfatter og key-note speaker, Christina Boutrup
2) Digital hverdag i Kina – QR-koder giver mobilitet og frihed Line Juul Heidenheim, China Director, China Experience, Shanghai (live fra Shanghai)
3) Update på de seneste rejse trends fra Kina efter Corona Peter Lisbygd, direktør for China Experience & Nordic Experience

18.35-18.45: Spørgsmål
18.45-18.50: Afrunding af Claus Bille, formand, PATA Danmark
18.50-19.20: Spisning og tak for i aften

TID & STED
08. september 2020 kl. 17.00 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S

TILMELDING
senest 27. august 2020. Arrangementet er kun for PATA medlemmer. Begrænset antal deltagere pr. bureau. Ved annullering mindre end 24 timer før arrangement start opkræves no show gebyr kr. 350,-.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på PATA´s hjemmeside, Facebook og Linkedin side samt i PATA´s nyhedsbreve.

Arrangement Skabelon NY
Sender