Med en teknologi der udvikler sig hurtigere end nogensinde, og en branche der ser sine distributionsformer blive udfordret, af både interne og eksterne spillere, hvor står rejsebranchen i 2020?

For 15 år siden var søndagsaviserne fyldt med annoncer fra et utal af rejsebureauer, og de færreste forbrugere overvejede selv at begynde at ”pakke” deres egen ferie. Heller ikke den frekvente erhvervsrejsende overvejede at gå i gang med at kigge i fartplaner fra diverse luftfartsselskaber. Dertil havde man et rejsebureau som kunne sammensætte en rejseplan ud fra det mulige.

Men hvordan forsætter den udvikling og hvor ender vi? Hvordan skal fremtidens rejse bookes, og har rejsebureauerne overhovedet en fremtid? Det er de spørgsmål vi gerne vil have besvaret i PATA´s paneldebat der sætter fokus på fremtidens rejsebranche. Vi har derfor inviteret 3 repræsentanter, Rune Seebach, Industry Manager, Google, Pia Vemmelund, Managing Director, Momondo og Peter Cramon, Managing Director, Travelport som hver især vil give deres bud på hvad fremtiden bringer set fra deres virksomhed. De sidder i enten udfordrerens stol eller som leverandør til rejsebranchen og skal tænke de tanker om, hvad et rejsebureau har brug for i fremtiden.

Efter oplæg fra de 3 repræsentanter vil vi under kyndig ledelse af moderator Nils Elmark sætte debatten fri. Her får du mulighed for at stille det kritiske spørgsmål, eller spørge ind eller kommentere til panelet.

TID & STED
Onsdag den 30. november kl. 17.30 -20.00 på Radisson Blu Scandinavia, Amager Blvd. 70, 2300 København S

Se billeder fra arrangementet