”Til te hos Taleban”
Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv og sjæl af en kvinde, der brænder for sit arbejde. Hun har modtaget flere priser for sine reportager, og udgav i 2012 den anmelderroste bog ”Til te hos Taleban”.

Simi Jan har mødt hævntørstige talebankrigere og sexede fotomodeller. Hun blev tilbudt ægteskab af en grønøjet mullah, der ville have hende som kone nummer to. Hun har besøgt en mor, der var parat til at miste sin søn i hellig krig, og har drukket te med ”Talebans Godfather”, som trænede hellige krigere i de afghanske bjerge i 1980erne. Man er i godt selskab med Simi Jan og det skal nok blive både spændende og lærerigt.

Vi serverer sandwich og sodavand.

Arrangementet er sponseret af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Lufthansa og Gouda.Radisson-LH-Gouda

BILLEDER FRA ARRANGEMENTET

Simi Jan er TV2 Nyhedernes korrespondent, og hun har i en årrække boet i Pakistan og Afghanistan. Simi Jan giver en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – her er historierne bag om historierne på tv. Hun har rapporteret fra utallige steder i verden: alt fra terrorangreb i fx Afghanistan og Mumbai, konflikten i Somalia og Iran til adskillige lande i Mellemøsten som for eksempel Libyen, Syrien, Egypten og Tyrkiet.