Deleøkonomien som trussel og mulighed
Forstå hvordan nye forretningsmodeller ændrer forbrugeradfærden.

Deleøkonomi er en megatrend.
På den ene side hyldes deleøkonomien som svaret på alt. På den anden side beskyldes deleøkonomien for at nedlægge produktionsvirksomheder i den gode delesags tjeneste. Vi i PATA Danmark fortsætter vores temaserie ”fremtiden for rejsebranchen” ved denne gang at invitere Claus Skytte indenfor, som kommer til at dele sine tanker og ”knowhow” omkring deleøkonomiens mange muligheder/udfordringer for rejsebranchen, samt hvad der venter forude.

Foredraget tager udgangspunkt i den kommende virkelighed og fremtiden og giver konkrete og praktiske svar på, hvad man skal gøre, for at forstå og agere i en ny verdensorden. Halvfemserne handlede om at komme online. Nullerne handlede om at connecte med hinanden online. Nu handler det om at connecte med hinanden offline online!!

”Deleøkonomi er den nye internetbølge, som giver mennesker adgang i stedet for ejerskab. Til ting, arbejdskraft og viden. AirBnB og Uber er de mest kendte, men tusindvis af nye, digitale platforme opstår lige nu som under den første og anden internetbølge. Forstå mekanismerne og lær at se forskel på platformene, som lykkes og dem som fejler. Forstå hvordan nye forretningsmodeller ændrer forbrugeradfærden. Forstå hvordan din virksomhed skal overleve i en digital verden, der vokser sig stadig større med eksponentiel fart.”

Arrangementet er sponseret af Travelport.

PROGRAM
17.00-17.30: Registrering
17.30-17.45: Velkomst af PATA Danmark og Travelport
17.45-18.45: Foredrag af Claus Skytte og spørgerunde
18.45-19.30: Spisning og networking

TID & STED
Onsdag den 03. maj på Radisson Blu Royal Hotel, Hammerichsgade, København

BILLEDER FRA ARRANGEMENTET

Claus Skytte er iværksætter, foredragsholder og forfatter med over 24 års erfaring fra reklamebranchen og har samlet viden om deleøkonomi, platformsøkonomi og opgaveøkonomi længe inden ordene overhovedet fandtes i Danmark og hjælper nu virksomheder og organisationer med at geare dem til den 4. industrielle revolution.